Tomat “”Grøn Zebra, (Økologiske Demeter Frø)

kr. 12,00

Tomat “Grøn Zebra” (Økologiske Demeter Frø)

Er en skøn gulgrøn tomat med mørkegrønne striber. Få tomater har så flot og saftigt grønt kød med en tynd og fin skal og en god syrlig smag.’
Tomaten er helt rund og middelstor. Hvis du stiller den på friland kan den blive optil en meter høj. I drivhus bliver Grøn Zebra lidt højere. Planten behøver støtte.
Grøn Zebra, som blev introduceret af Tom Wagner i 1983 hos Tater Mater Seeds i USA, hører til de middelsene sorter, men når trods det, at give fine tomater på friland her i Danmark.

Posen indeholder: 14 frø

Pris: 12,-

Prisen er incl. moms

 

 

12 på lager

Beskrivelse

Tomat “Grøn Zebra”. “NY PRIS” Nu sat ned til kun 12,- pr pose. “NY PRIS”
(Økologiske Demeter Frø)

Er en skøn gulgrøn tomat med mørkegrønne striber. Få tomater har så flot og saftigt grønt kød med en tynd og fin skal.Tomaten er helt rund og middelstor. Hvis du stiller den på friland kan den blive optil en meter høj. I drivhus bliver Grøn Zebra lidt højere. Planten behøver støtte og skal ….es.
Grøn Zebra, som blev introduceret af Tom Wagner i 1983 på Tater Mater Seeds i USA, hører til de middelsene sorter, men når trods det, at give fine tomater på friland her i Danmark.

Sådybde: 0,5 -1 cm
Så inde: fra februar til april i potter eller bakker
Spiretemperatur: 22-28 grader
Spiretid: 7-14 dage
Plant om: I mindre potter når de små spirer har udviklet de rigtige tomatblade.
Plant om i større potter ofte mindst 2 gange da planterne gror stærkt og vokser hurtigt ud af de små pottestørrelser. -det er vigtigt at ikke potte om i en ekstra stor potte for at prøve at springe et potteskift over, da det går ud over plantens kvalitet.

Obs. Sæt planterne dybt når du planter om, så bliver planterne ikke ranglede.
Stil potterne køligere når de bliver plantet om. Lad dem stå lyst men ikke i brændende solskin og helst på ca. 18-20 grader.
Plant ikke udenfor før det er helt sikkert at frosten er væk. Inden udplantningen skal planterne vænnes til udeklimaet, det gør man ved at tdagligt sætter potterne udenfor først kun få timer om dagen og derefter sætter man tiden gradvis op. Planterne skal vænnes til sol og vind for at blive gode, stabile planter.
Det er også en god idé at dække planterne til med en plantedug i begyndelsen.

Udviklingsperiode: 73 dage

Posen indeholder: 14 frø

Pris: 12,-

 

Prisen er incl. moms

 

 

 

 


Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tomat “”Grøn Zebra, (Økologiske Demeter Frø)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim