Katost

DKK 12,00

KATOST “Malva Sylvestris” (Nordjyske vilde frø)

Utroligt flot plante som virkelig pynter på ethvert bed.

Katost er ikke kræsen, alle typer af jord kan den sås i og den vil stadig trives.Katost kan blive temmelig høj, vores planter bliver i sæson op til 1,50 mtr. Men hvis man klipper toppen, får du en lavere og kompakt plante.

Posen indeholder: ca. 300 frø

Pris: 12,-

 

8 på lager

Beskrivelse

Katost “Malva Sylvestris” (Nordjyske vilde frø)

 

En flot og meget nem staude med kraftigt pink blomster. Den kan plantes overalt, da den trives både i sol og halvskygge, men den udvikler sig bedst i fuld sol. Katost er ikke kræsen, den kan sås i oalle slags jord og den vil stadig trives. Man kan næsten ikke forlange mere af en blomst. Den er også flot i krukker. Denne udgave kan blive c. 150 cm høj men behøver ingen opbinding.

Den kan selvså sig selv, så har du en gang sået den vil du have den i haven hvert år. Brug den gerne i buketter, hvor den både fylder buketten flot ud og pynter med den skønne pink farve.

Katost kan sås hele året. Hvis du sår dem i løbet af efteråret, da spirer den hurtigere end hvis du sår dem i foråret og begynder at blomstrer tidligt for at fortsætte med at blomstre resten af sommeren faktisk lige indtil frosten stopper den.

Hvis du klipper frøstandende af, giver den en kraftigere blomstring.

Så: i cm dybde gerne i foråret (Den kan forspires inde). Hvis du sår i efteråret, så har du allerede blomster den næste sommer.

Posen indeholder: ca. 300 frø

Pris: 12,-

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,020 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katost”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim