Beskrivelse
Spiselige Vilde Planter
Her er en god lille guide til hvilke planter du kan plukke i naturen og bruge i din madlavning. Bogen er ikke så stor, så du nemt kan have den med, når du går en tur for at finde planterne.
En tur i skoven i foråret kan kombineres med at plukke ramsløg, brændenælder, skovmærke og andre forårs blomster. På en strandtur kan man være heldig at finde Strandkål. strandarve og strandennep.Alle planter er velegnede i køkkenet.
Med bogen i hånden kan i nemt genkende de forskellige spiselige planter. Der er virkelig mange muligheder, og det er vigtigt at kende de planter, man kan spise og hvilke der er giftige.
Selv om bogen viser et godt udvalg af planter, er alle selvfølgelig ikke med, men dem vi har valgt at tage med er gode og nemme at kende.
Forfatter, Anemette Olesen, har gennem mange år samlet og brugt vilde planter i sine retter. Hun er kendt for alle sine bøger (over 50) om krydderurter, spiselige blomster, duftende urter, gamle lægeplanter mv. samt for utallige kurser om vilde planter og madlavning. Hun giver i bogen en guide til, hvordan du kan indarbejde vilde planter i madlavningen.
I bogen 2. udgave er tilføjet Fødevarestyrelsens bemærkninger til nogle af planterne samt et lille leksikon over de indholdstoffer, man skal være opmærksom på.
Indbundet, 96 sider.
Måler: 17×12,5 cm.
Pris: 99,-
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.