Beskrivelse
Spiselige blomster, forfatter Anemette Olesen
Bog om Øjenfryd og Velsmag
I denne bog giver den erfarne have- og madskribent Anemette Olesen, der om nogen er dansk foregangskvinde med hensyn til eksperimentere med havens og naturens frembringelser, sit bud på blomster, som kan plukkes og fortæres til alles velbehag. Der gives tilmed opskrifter og tips med på vejen. Bogen ønsker at inspirere til mere udstrakt brug af blomster i maden. Når man først kommer i gang med at bruge blomster i maden, er der ingen grænser for, hvor varieret og lækkert, man kan gøre det.
Illustrationerne i bogen er tegnet af Kirsten Tind.
Denne bog giver dig et indblik i hvilke blomster som er spiselige og hvordan du kan bruge dem i maden. Hvis du vil dyrke nogle af dem, så kan du i bogen få lidt ideér om hvilke blomster du med fordel kan så i din egen have.
Med det nye “Nordiske Køkken” er der kommet focus på at bruge blomster i og på maden. Spiselige blomster bliver pludselig vigtige, og mange vil vide hvilke blomster man kan bruge til hvad.
I det traditionelle danske køkken har brugen af blomster aldrig været særlig udbredt. Heldigvis bliver vi nu i vid udstrækning inspireret af andre madkulturer og det er formentlig grunden til, at vi for alvor er ved at opdage mulighederne i vores egen baghave. I Norden har vi nemlig mange spiselige blomster i naturen og haverne, og de er både dekorative og har kulinarisk værdi.
Indbundet, 96 sider.
Måler: 17×12,5 cm.
Pris: 99,-
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.