“Tagetes Patula” Nematodekontrol,(Økologiske Frø).

kr. 15,00kr. 285,00

“Tagetes Patula” Økologiske Frø

En-årig sommerblomst til Nematodekontrol

Tagetes blomster, som man ved kan reducere nematoder med optil 95 % og er derfor både et smukt men også fornuftigt valg til din have.
Hvad er nematoder? Nematoder er meget små rundorme. Når antallet af nematoder ophobes i jorden, kalder man det også for jordtræthed. Med det menes at visse planter har svært ved at etablere sig i jord hvor der er større mængder af nematoder.

OBS. mængden for 15,- er 5 gram og ikke ti gram, som der står i listen. Jeg har rettet det da 5 gram er virkeligt mange frø samme gælder de 25 gram som nu koster 70,-

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

“Tagetes Patula” Økologiske/Demeterfrø.

En-årig sommerblomst til Nematodekontrol

Tagetes blomster, som man ved kan reducere nematoder (jordtræthed) med optil 95 % og er derfor både et smukt men også fornuftigt valg til din have.
Hvad er nematoder? Nematoder er meget små rundorme. Når antallet af nematoder ophobes i jorden, kalder man det også for jordtræthed. Med det menes at visse planter har svært ved at etablere sig i jord hvor der er større mængder af nematoder.

I økologisk dyrkning benytter man ofte sig af Tagetes, og man har gjort forsøg, som viser hvor effektive de er til at bekæmpe nematoderne. Virkningen af at man har dyrket tagetes kan holde i hvert fald i 1,5 år. Ved at bruge tagetes behøver man ikke bruge kemikalier og du kan også lade vær med at grave  i jorden, dvs. du beholder størstedelen af det mikroliv som man ved, har stor betydning for alt liv i jorden. (No dig.https://charlesdowding.co.uk/start-here/).

Desuden lyser de gule blomster op i haven og tiltrækker en masse insekter, som har glæde af at du dyrker blomster i forbindelse med dine grøntsager. Det er ikke kun bier og humlebier der bestøver dine afgrøder, det samme gør også en del andre insekter og især svirrefluer. Hvis du har mange insekter, så kommer der også fugle i haven som lever af insekterne. Og hvem vil ikke have en masse fugle i haven?

Hvorfor virker tagetes mod nematoder? Man ved det ikke 100 %, men Tagetes Patulas rødder indeholder stoffet alfaterthienyl, som virker som gift på nematoderne. Tagetesrødderne er desuden længe om at blive omsat i jorden, og man mener at det er derfor virkningen er så holdbar.
Så: direkte på blivestedet i 1 cm dybde.
Tagetes: Kan desuden bruges til at holde ukrudtet nede, da planterne er tætte og dækker godt.
Så. fra sidst i maj til ca. midten af juli.
Man kan også begynde tidligere ved at så inde i bakker fra marts af og plante ud, når risiko for frost er overstået.
5 gram tagetes frø er nok til 10 m2.
Du kan vælge mellem tre varianter: Obs jeg har rettet ned 10 gram til 5 gram og prisen til 15,- Det samme gælder de 25 gram som er sat ned til 70,-.
5 g:    15,-
25 g:  70,-
100g: 285,-
Alle frø er økologiske demeterfrø.
(Demeter betyder at frøene dyrkes under endnu mere kontrollerede forhold end “kun” økologiske feks, skal der indgå dyr i “produktionen).

Frøene er til dig der dyrker din have (mark) økologisk i forvejen og ikke kan eller vil bruge konventionelle frø. Hvis man i forvejen dyrker haven med økologiske grøntsagsfrø er det vigtigt at jorden til stadighed bliver behandlet med produkter (her frø) som har samme høje standard.

Porto bliver lagt til når du kommer til kassen.
Breve under 100 g koster 25,- (portopris Post Nord) Leveringstid ca. 5 hverdage.
Vejer din bestilling over 100 g bliver den sendt med DAO som koster 50,-, forventet leveringstid ca. 2-4 dage.

 

Yderligere information

Vægt N/A
antal

10 g, 50 g, 100 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Tagetes Patula” Nematodekontrol,(Økologiske Frø).”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim