Stangbønne “Brunhilde” (Økologiske demeterfrø)

kr. 29,00

Stangbønne “Brunhilde” (Økologiske demeterfrø)

En flot blå stangbønne, som dog bliver grøn når den bliver kogt. Braunhilde har lange, velsmagende bælge på 25-27 cm. De giver et godt udbytte som du kan plukke fra sidst i juli indtil oktober.

Så gerne ude fra beg. af maj når jorden er min. 12 grader varm. Man kan også forkultivere bønnerne til udplantning i juli. Uanset om man sår direkte eller planter mindre planter ud, er det en god idé at dække planterne til i begyndelsen for at fuglene ikke skal spise alle bønnerne.

Posen indeholder: 20 gram hvilket er nok til 40 planter

Pris: 29,-

5 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Stangbønne “Brunhilde” (Økologiske demeterfrø)

(Phaseolus vulgaris var. vulgaris)

Brunhilde er en forbedret udgave av Neckarkönigen, som er en type med bå, lange, oval formede og tykskinnede bælge, som bliver grønne når de bliver kogt. Det er en meget sund og produktiv bønne. Den kan såes både i drivhus og på friland.

Man må ikke så i kold jord. For at frøene ikke skal rådne, så venter man med at så indtil jorden er min. 12 grader og helst 16 grader.

Så: 3-5 cm dybt
Planteafstand: 10-15 cm  Radafstand:35-50 cm
I højbede kan planterne stå lidt tættere, men vær forsigtig. Bønnerne skal vokse luftigt. I et fugtigt klima er det godt at vælge god plante og radafstand.
Bønnepletsygen, som er en meget almindelig svampesygdom, kan nemt angribe hvis planterne står for tæt.
Pluk bønnerne ofte, så de ikke når at blive for store. Altfor store bønner kan blive seje og kedelige. Desuden bliver planterne ved med at producere nye bønner ligeså længe du plukker. Bønner egner sig fint til at fryse. Man skal huske at smide de friske bønner i kogende vand et øjeblik, lade dem køle ned og tørre dem af inden man fryser dem.

Bønner kan også konserveres og fermenteres.

Braunhilde har lange, velsmagende bælge på 25-27 cm. De giver et godt udbytte, som du kan plukke fra sidst i juli indtil oktober.

Så gerne ude fra beg. af maj. Man kan også forkultivere bønnerne til udplantning i juli. Uanset om man sår direkte eller planter mindre planter ud, er det en god idé at dække planterne til i begyndelsen for at fuglene ikke skal spise alle bønnerne.

Posen indeholder: 20 gram hvilket er nok til 40 planter

Pris: 29,-

 

1000 frø: 399,925 g

 

 

Yderligere information

Vægt 0,035 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stangbønne “Brunhilde” (Økologiske demeterfrø)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim