Majsgranulat (Rehofix)

kr. 9,00kr. 29,00

Granulat af majs (Rehofix)

Granulatet er specielt fremstillet til at iblande frøblandinger, sådan at man nemmere kan fordele de især små frø. Ellers har man tendens til at så ud i mindre “klumper”. Hvis man sår altfor tæt vil planterne ikke kunne udvikle sig ligeså flot som hvis de står med lidt mellemrum.

Vi har valgt at udbyde blandingen i to portionsstørrelser.

 

Du kan købe den i 1 kg poser, som er temmelig meget.

Den lille pose med 200 gram.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Majsgranulat (Rehofix) beregnet at blande i små frø.

Majsgranulatet består af rester fra majs planterne efter man har taget majs kolberne fra. Det er granuleret (kværnet) ned i meget små stykker. Derfor egner det sig specielt til at iblande frøblandinger, sådan at man nemmere kan fordele de især små frø. Ellers har man tendens til at så ud i mindre “klumper”. Hvis man sår meget tæt vil planterne ikke kunne udvikle sig ligeså flot, som hvis de står med lidt mellemrum. Granulatet forsvinder (bliver opløst i jorden)i løbet af et års tid

Hvis du køber en færdig frøblanding, er de ofte blandet sammen med rehofix, da for det første bliver blandingen betydeligt billigere, og desuden er det godt hvis der er mange meget små frø i blandingen.
Dvs. hvis du ser at en frøblanding er utroligt billig, så skyldes det sikkert, at der ikke er ret mange frø i blandingen. Det er ikke ualmindeligt at man blander 90 % rehofix sammen med kun 10 % frø.

Vi har valgt at udbyde Rehofix  i to portions størrelser, til dig der i forvejen har frø liggende, eller hvis du vil bruge det sammen med frø du køber her på siden.

I år har vi kun en blanding, nemlig Nykildes Blomstereng med danske vilde frø. Det er en 100 % ren blomsterblanding, som du selv kan blande op med rehofix, hvis du synes du har brug for det.

1 kg Rehofix koster 29,-

200 gr koster 9,-

 

Du kan bruge granulatet til at selv blande det i de forskellige rene frøblandinger, eller større mængder meget små frø.

Mange færdige blomsterblandinger, vildengsblandinger osv. er ofte iblandet enten græsfrø eller granulat af majs, korn eller begge dele. Se godt efter hvad beskrivelsen siger på pakningerne af fordelingen af frø kontra granulat. Hvis det ikke står på forsiden, så står det måske i bunden, og hvis det ikke er oplyst hvor meget fordelingen er, kan pakningen indeholde meget store mængder granulat.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
antal

200 g, 1000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Majsgranulat (Rehofix)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim