Koreansk Hvid Anisisop (Agastache Rogusa alba) NY PRIS, NY PRIS, Nu kun12,-

kr. 12,00

NY PRIS, NY PRIS, NY PRIS, NY PRIS,  Nu kun 12,- for 300 frø, NY PRIS, NY PRIS.

Koreansk Hvid Anisisop (Agastache Rogusa alba)

Sommerfugle og insektplante. 

Anisisop producerer store mængder nektar som sommerfugle, bier og humlerbier sætter stor pris på. Det siges at en mark på ca. 4000 m2 med Anisisop kan give nektar nok til 100 bistader.

Da den blomstrer fra juni til frost, er den desuden en virkelig god plante at have til en honningproduktion.

Dage med sol og varme er blomsterne fyldte med mange slags flyvende insekter, især humlebier, bier og sommerfugle da planten dufter kraftigt og blomsterne er fyldt med nektar.

Posen indeholder: 300 stk frø.

Pris: 12,-

2 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

NY PRIS, NY PRIS, NY PRIS, NY PRIS,  Nu kun 12,- NY PRIS, NY PRIS, NY PRIS

Koreansk Hvid Anisisop (Agastache Rogusa alba)

Sommerfugle og insektplante. Planten indeholder store mængder nektar.

Hvid Anisisop er flerårig og kaldes også “Liquorice White”. Det forstår man godt når man kommer i nærheden af alle dele af planten. Det hele dufter stærkt af pebermynte.

Planten har en lang blomstringsperiode fra juni – september, hvor de fleste blomster er afblomstret, er det en virkelig god biplante. Desuden afgiver dens kraftige duft en smag til honningen, som er meget delikat.

Anisisop er en super nektar plante. Den producerer meget store mængder nektar, som sommerfugle, bier og humlerbier sætter stor pris på. Det siges at en mark på ca. 4000 m2 kan give nektar nok til 100 bistader.

Dage med sol og varme er blomsterne fyldte med mange forskellige flyvende insekter, især humlebier, bier og sommerfugle.

Planterne er ranke og har ret stive stængler, så de behøver ikke nogen støtte. De bliver mellem 70-90 cm høje og ca. 45 cm i bredden. De egner sig fint til buketter og står fint i en vase (hvis man kan udstå den kraftige duft).

Bladene er spiselige og kan bruges i en salat og som dekoration på kager og i drinks. Man kan også tørre bladene og bruge dem til te.

Det er en meget letdyrket plante, som kan blomstre første året hvis man sår den inde tidligt (februar-marts) til udplantning og de vil blomstre sent på sommeren. Du kan også så dem i april-juni og de vil blomstre fra juni til frost året efter.

Anisisop trives på en let fugtig jord i fuld sol. Planterne kan være frostfølsomme det vil derfor være en god idé at dække dem lidt til i en meget kold vinter.

SÅ INDE: i bakker eller små potter. Frøene er ret små.

Såtips:

Læg flere frø i hver potte og tryk dem let ned i jorden, Frøene er lysspirende, dvs. man må ikke dække frøene helt til, kun et meget let lag ovenpå frøene.

Dæk bakkerne eller potterne til med plastikfolie eller poser, som skal have klippet huller til ventilation, så frøene ikke mugner. Stil dem til at spire et sted med mellem 18-20 grader.

Plant de små planter om når de har fået de første karaktærblade og har fået en håndterbar størrelse. Planterne kan sættes ud i haven når risiko for frost er overstået. Stil dem i fuld sol i en veldrænet  jord. Anisisop er ikke kræsen med hensyn til jordforhold, den kan nærmest vokse alle steder. Den tåler også at tørre ud mellem vandingerne, hvis sommeren bliver meget varm. Plant med 30 cm mellemrum da planterne bliver både busket og får en god højde på ca. 60 cm.

Anisisop findes også i en flot, blå farve andet sted her på hjemmesiden. Den blå variant hedder Agastache Anisata er økologiske og kommer fra Bingenheim.

 

Anisisop frø: mindst 300 frø

Pris: 12,-

Porto bliver lagt til når du kommer til kassen.
Breve under 100 g koster 25,- (portopris Post Nord) Leveringstid ca. 5 hverdage.
Vejer din bestilling over 100 g bliver den sendt med DAO som koster 50,-, forventet leveringstid ca. 2-4 dage.

Yderligere information

Vægt 0003 kg
antal

100 stk, 400 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koreansk Hvid Anisisop (Agastache Rogusa alba) NY PRIS, NY PRIS, Nu kun12,-”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim