Sommerfugle og blomster.

kr. 99,00kr. 175,00

Sommerfugle og blomster.

Bog af Susanne Harding

Her kan du nu købe en fin lille bog om Sommerfuglenes foretrukne blomster og især det som er meget vigtigt for visse arter, hvilke blomster/planter som de lægger deres æg på og hvor larven udklækkes og lever af planten.

Nogle arter sommerfugle er så kræsne, at de kun overlever fordi de spiser en enkelt eller få arter blomster.

Bogens forfatter, Susanne Harding, fortæller om dyrenes interessante liv og om de planter, man med fordel kan anskaffe til haven for at få endnu flere sommerfugle.


Indbundet, 96 sider.

Måler: 17×12,5 cm.

Normalpris for en bog: 99,-

KØB TO BØGER: Sommerfugle og blomster og Vilde Bier og biplanter til en Introduktionspris for kun 175,- for begge bøger, derudover har jeg lagt i en pose frø, som er gode til både Bier og Sommerfugle. Obs. fragten på 45,- er den samme om du bestiller en eller to bøger.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Sommerfugle og blomster.

Bog af Susanne Harding

Her kan du nu købe en fin lille bog om Sommerfuglenes foretrukne blomster og især dem som er meget vigtigt for visse arter, hvilke blomster/planter som de lægger deres æg på og, hvor larven udklækkes og lever af planten. Bogen fortæller på en god og informativ måde om de forskellige arter og deres levesteder.

Sommerfugle er ikke alene kønne, de er for visse arter ganske utroligt sarte. Det er ikke så underligt at en hel del sommerfugle forsvinder fra vores natur. Nogle arter er så kræsne, at de kun overlever fordi de udelukkende spiser en enkelt eller få arter blomster. Mange af disse planter har trange kår i Danmark fordi deres levesteder forsvinder. Engarealer både de fugtige og tørre enge eksisterer snart ikke mere. Netop der fandtes et utal af vilde blomster, som vi nu sjældent ser.

Naturen bliver inddraget til dyrkning, eller også bliver jorden drænet, så den fugtighed forsvinder som er så vigtig for visse arter. Selv grøftekanter bliver plejet flere meter ind til markerne. Det kan føles som en ulige kamp. Hvordan får vi rettet op på dette? I denne bog og den anden lille bog om vilde bier, bliver der fortalt om hvilke planter den enkelte sommerfugl har brug for, sådan at man kan hjælpe naturen på vej med at så frø til disse planter.

Sommerfugle er ikke alene “Dagsommerfugle” (de farvestrålende som flavrer rundt om dagen), men til gruppen hører også natsværmere og møl. De er måske ikke så kendte og for de flestes vedkommende heller ikke med en masse farver. Dem af jer der kender “Ligustersværmeren” vil give mig ret i, at det er der en smuk, kæmpestor og spændende natsværmer som man kun bliver imponeret af. Mange af de andre arter er ofte meget dæmpede i farverne og kan være svære at få øje på.

I denne bog præsenteres de almindeligste arter, som kan iagttages i den danske natur og ikke mindst i danske haver. Bogens forfatter, Susanne Harding, fortæller om dyrenes interessante liv og om de planter, man med fordel kan anskaffe til haven for at få endnu flere sommerfugle.


Indbundet, 96 sider.
Måler: 17×12,5 cm.

Bogen koster 99,- pr. stk.

Du kan også købe to bøger til en Introduktionspris på KUN 175,- for begge bøger. Der medfølger desuden en pose frø som er gavnlig for sommerfugle og bier. Skriv i kommentar feltet hvilke to bøger du vil have.

Fragten er 45,- uanset om du køber en eller to bøger.

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
antal

1 stk, 2 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommerfugle og blomster.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim