Sommerfugle blomster blanding.

kr. 28,00

Sommerfugle blomster blanding.

Her har jeg samlet et par af de blomster som er vigtige for flere sommerfugle arter. I stedet for at blande dem alle i en pose, har jeg lagt dem i en pose hver for sig, sådan at du selv kan vælge om du vil blande eller have små øer (måske krukker) hver for sig i haven.

Sommerfuglen “Aurora´s” æglægningsplante er “Løgkarse”. Og dens fortrukne foderplanter er korsblomstrende, gåsemad, engkarse og Judaspenge. Vi har Løgkarse med i blandingen.

Alm. Blåfugl en flot lille blå sommerfugl lægger sine æg på flere forsk. kløversorter bla “Kællingetand” og “Rundbælg” Begge er med i blandingen.

Posens indehold: er det antal frø der svarer til minimum 1 m2 af hver sort. Der er meget stor forskel på frøenes str. derfor dette lidt kryptiske mål.

Pris: 28,00

Hvis du ønsker større mængder end dem der ser her på siderne er du velkommen til at kontakte mig på mailen admin@slangehvidloeg.dk eller se på dem andre steder her på frøsiden, hvor de findes i større mængder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 på lager

Beskrivelse

Sommerfugle blomster blanding.

Blandingen består af Løgkarse, Kællingetand, Judaspenge og Rundbælg.

Her har jeg samlet flere af de livsnødvendige planter for et par enkelte sommerfugle. I stedet for at bare blande alle frøene sammen, ligger hver frøsort i en pose for sig. Det giver dig en mulighed for at så dem det rigtige sted.

Løgkarse er Sommerfuglen “Aurora´s” æglægningsplante . Og dens fortrukne foderplanter er korsblomstrende, gåsemad, engkarse og judaspenge. Vi har Løgkarse med i blandingen.

Kællingetand og Rundbælg er især den lille sommerfugl “Alm Blåfugls” foretrukne øglægningsplanter, samt mange andre kløversorter. Begge frø er med i blandingen.

Løgkarse trives i fugtig jord og gerne i halvskygge.

Judaspenge er nem at få til at gro. Planten trives på de fleste jordtyper men kan ligesom Løgkarse godt lide et sted med sol til halvskygge og gerne lidt fugtig jord.

Kællingetand er nok den mest kendte. Kællingetand kan lide næringsfattig jord/grus et tørt og solrigt sted, men kan også gro i alm. havjord. Planten vokser krybende og er derfor god i krukker, hvor den kan hænge ned rundt kanterne. Rundbælg og Kællingetand vokser ofte ved siden af hinanden hvor Rundbælg vokser lidt mere oprejst.

Andre planter som også er nødvendige for mange af vore flotte sommer fugle er planter de fleste af os nok har i haven i forvejen feks. Brændenælder, forsk. kløver,  ærteblomster, græsser og vejbred for at nævne bare nogle af dem. Især bændenælderne er  æglægningssted for flere sommerfuglearter som Tidselsommerfugl, Dag Påfugleøje, Det Hvide C, Nælde Sommerfugl og Nældens Takvinge.

Posen indehold: er det antal frø som svarer til minimum 1 m2 af hver sort. Der er meget stor forskel på frøenes str. derfor dette et lidt kryptiske mål.

Pris: 28,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,005 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommerfugle blomster blanding.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim