Udsolgt

“Ljubacha” Hele løg, Slangehvidløg/Hardneck (Allium Sativum Ophioscorodon)

DKK 30,00DKK 135,00

“Ljubacha” Hele løg inkl. 5-7 fed, Slangehvidløg/Hardneck 

(Allium Sativum Ophioscorodon)

Du køber et Ljubacha løg inkl ca. 5-7 store fed. Ljubacha er en “Marbled Purple Stripe” samme hvidløgssort som Valdres.

Det er flotte, store løg med få og store fed. Et hvidløg du kun kan blive glad for, da de har alle de bedste egenskaber. De er fantastisk holdbare ofte op til et helt år. De har et kraftigt skind som nok er med til at beskytte løget, men som også gør løget lidt besværligt at pille. Vil du nyde synet af høje planter med nogle af de bedste topløg (bulbiller), så køb løg af familjen Marbled Purple Stripe.

 

 

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

“Ljubacha” Hele løg, Slangehvidløg/Hardneck ( Allium Sativum Ophioscorodon)

Ljubacha er et løg inkl ca. 5-7 store fed. Ljubacha er en “Marbled Purple Stripe” samme hvidløgssort som Valdres.

Ljubacha er et velkendt hvidløg i mange lande, hvor der bliver dyrket rigtig store mængder af hvidløg. De ses ofte i de Estiske lande og Polen.

Løgene er store og flotte, da de hører til “Marbled Purple Stripe” løgene. Disse løg er nok nogen af dem der er er mest skattede, da det er holdbare løg (ca. 8-12 måneder), de bliver store og får få men temmelig store fed. Løgene har et kraftigt beskyttende skal, som kan være lidt hårdt at pille, men det er også med til den gode holdbarhed.

Planterne bliver nogle af de højeste ca. 1,80 mtr og de får en stor topløgskapsel (bulbils) i toppen. Yngleløgene i kapseln er generelt mellemstore (som apelsinkerner) men ofte er der ret store i bland. Det kan derfor godt betale sig at sætte disse store topløg(bulbils) og få nye  løg af dem. På ca 2 år kan du få flere hundrede små nye løg.

 

Sæt feddene med 10-15 cm afstand med den spidse top opad. Række afstand ca. 30 cm. Gød gerne inden du planter og i foråret ca aprol-maj, brug græs eller andet som tildækning af beddet. Høstes midt juli måned året efter.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0.070 kg
antal

1 stk, 3 stk, 5 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Ljubacha” Hele løg, Slangehvidløg/Hardneck (Allium Sativum Ophioscorodon)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim