Katost

DKK 12,00

KATOST “Malva Sylvestris”

Helt friske frø af katost fra vores kolonihave. Utroligt flot plante som virkelig pynter på ethvert bed. Katost kan blive temmelig høj, vores planter bliver i sæson op til 1,50 mtr. Men hvis man klipper toppen, får du en lavere og kompakt plante.

Spireprocent ca:96%

Antal frø i posen: 100 frø

 

25 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Katost “Malva Sylvestris”

 

En flot og meget nem staude med kraftigt pink blomster. Den kan plantes næsten overalt, da den trives både i sol og halvskygge. Katost er ikke kræsen, alle typer af jord kan den sås i og den vil stadig trives.Man kan næsten ikke forlange mere af en blomst. Den er også flot i krukker. Denne udgave kan blive c. 150 cm høj men behøver ingen opbinding.

Den kan selvså sig selv, så har du en gang sået den vil du have den i haven hvert år. Brug den gerne i buketter, hvor den både fylder buketten flot ud og pynter med den skønne farve.

Katost og stokroser er i familie med hinanden, og selv om man påstår at de begge kan spises så kan jeg ikke anbefale at bruge dem andet end til pynt, da smagen ikke er noget at råbe hurra for.                        Katost kan sås hele året. Hvis du sår dem nu eller i løbet af efteråret, da spirer den hurtigere i foråret og begynder at blomstrer tidligt for at fortsætte med at blomstre resten af sommeren faktisk lige indtil frosten stopper den.

Hvis du klipper frøstandende af, giver den en kraftigere blomstring.

Ca. 100 frø pr. pose.

Yderligere information

Vægt 0.020 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katost”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *