Udsolgt

“Harkov” LØGSTR. 30-45 gram. Slangehvidløg/Hardneck

DKK 15,00DKK 60,00

“Harkov” LØGSTR. 30-45 gram. Slangehvidløg/Hardneck

(Allium Sativum Ophioscorodon).

Harkov løgene er hele løg med mellem 4-6 fed i hvert løg. Løgene vejer mellem 30-45 gr pr. stk. I den anden box er løgene større.

Dette er et ualmindeligt stort og flot løg, jeg tror aldrig jeg har set hvidløg blive så store. Dette var sådan løgene kom hjem i 2020, i år 2021 hvor vi har haft en usædvanlig varm juli måned, er løgene ikke blevet ligeså store. Men det ændrer ikke på løgets dna, dvs. at løget har en indbygget evne til at blive kæmpestort.  Hvis du dyrker løgene optimalt (lader dem stå i solen og giver dem masser af gødning) vil du med garanti, få store flotte løg.

Det er også et løg med meget og markant smag.

Harkov stammer fra Finland og er af famililien “Marbled Purple Stripe”. Mange af jer kender et eller flere løg som er af samme familie. Det er løg som Estisk Rød, Valdres, Aleksandra og mange andre fantastisk gode løg. Jeg lyver ikke når jeg siger, at alle de løg jeg remsede op, kan godt gå hjem for Harkov er meget større og i mørke bordaux farver.

Harkov er af hvidløgssorten “Marbled Purple Stripe”, som er et af de mest eftertragtede hvidløg, da de har mange gode egenskaber. Alle løg i denne gruppe bliver til store løg med store og buttede fed.  Skindet på selve løget er kraftigt og det er det også på feddene. Det er sikkert en af grundene til at løgene er så holdbare, det er nemlig ikke ualmindeligt at de kan opbevares fra 8-12 måneder.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

“Harkov” LØGSTR. 30-45 gram. Slangehvidløg/Hardneck

(Allium Sativum Ophioscorodon).

Harkov løgene er hele løg med mellem 4-6 fed i hvert løg. Løgene vejer mellem 30-45 gr pr. stk. (Du kan stadig købe den store str. et andet sted her på siden, de er nu nedsat fra 20,- stk.)

Dette er et ualmindeligt stort og flot løg, jeg tror aldrig jeg har set hvidløg blive så store. Dette var sådan løgene kom hjem i 2020. I år 2021 hvor vi har haft en usædvanlig varm juli måned, er løgene ikke blevet ligeså store. Men det ændrer ikke på løgets dna, dvs. at løget har en indbygget evne til at blive kæmpe stort. Hvis du dyrker løgene optimalt (lader dem stå i solen og giver dem masser af gødning) vil du med garanti, få store flotte løg.

Det er også et løg med meget og markant smag.

Harkov stammer fra Finland og er af famililien “Marbled Purple Stripe”. Mange af jer kender et eller flere løg som er af samme familie. Det er løg som Estisk Rød, Valdres, Aleksandra og mange andre fantastisk gode løg. Jeg lyver ikke når jeg siger, at alle de løg jeg remsede op, kan godt gå hjem for Harkov er meget større ogsom regel i mørke bordaux farver.

Harkov er af hvidløgssorten “Marbled Purple Stripe”, som er et af de mest eftertragtede hvidløg, da de har mange gode egenskaber. Alle løg i denne gruppe bliver til store løg med få, store og buttede fed.  Skindet på selve løget er kraftigt og det er det også på feddene. Det er sikkert en af grundene til at løgene er så holdbare, det er nemlig ikke ualmindeligt at de kan opbevares fra 8-12 måneder.

Løgene får en meget høj plante på ca 2,00 meter. I toppen dannes en kapsel som indeholder mindre yngleløg (topløg/bulbiller). Hos “Harkov” og andre af gruppen MPS, er disse yngleløg ca. på str. af en apelsinkerne (de kan variere meget i str.) Disse topløg bruger man i mange lande til at give friske løg i produktionen.  Du kan se hvordan ved at læse artiklen på forsiden “Hvad er topløg”.

Grunden til at jeg opretter “Harkov” løgene en gang til, er at du her får løg som er mindre til en mindre pris, men du får stadig de samme løg med samme genetisk mulighed for at blive meget store løg.

Prisen er for hele løg som kan indeholde 4-6 fed.

Yderligere information

Vægt N/A
antal

1 stk, 3 stk, 5 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Harkov” LØGSTR. 30-45 gram. Slangehvidløg/Hardneck”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim