“Germidour” Økologisk Flettehvidløg (Allium Sativum)

“Germidour” Økologisk Flettehvidløg (Allium Sativum)

Germidour er nærmest beigefarvet med lidt mørkere fed og det er anderledes end de fleste creoler, som ofte har helt pink- eller bordauxfarvede fed. Bortset fra farven så er Germidour et dejligt løg med masser af nuaceret smag. Hvis du vil have et super stærkt løg skal du ikke vælge Germidour som har en lidt sødligere og mildere smag. Vi har haft det i flere omgange og er altid blevet godt tilfredse med resultatet. Som alle andre creoler er det et virkelig holdbart løg.

Pris pr løg:

 

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

“Germidour” Økologisk Flettehvidløg (Allium Sativum)

Germidour er en Creol. Det kan være svært at forklare hvad en creol er da de kan være meget forskellige. De fleste Creoler er meget lyse løg men med nærmest pink eller boreaux farvede fed.

Men sådan ser Germidour ikke ud. Det er nærmest beigefarvet og kan have lidt mørkere fed. Bortset fra farven så er Germidour et dejligt løg med masser af nuaceret smag. Vi har haft det i flere omgange og er altid blevet godt tilfredse med resultatet. Som alle andre creoler er det et virkelig holdbart løg.

Hvidløgsgruppe: Creol
Antal fed pr. løg: 8-15
Forventet str: 50-80 g
Holdbarhed: optil 12 mdr

Plantes (i Danmark) fra oktober til december, hvis du har købt løgene i efteråret.
Har du løg i foråret kan de plantes fra marts-ca. 10 maj.

Høsttidspunkt for efterårsplantede løg: Fra midten af juli.
Forårsplantede løg kan høstes ca. start august og måske 14 dage frem.

Det kan virke lidt underligt at man faktisk kan høste de forårssatte løg næsten samtidigt med dem der har stået i jorden siden efteråret, men det er korrekt. Måske betyder varmen og det milde vejr at løgene gror hurtigere? Dog kan jeg ikke garantere at du får fedinddelte løg, hvis du sætter dem senere end 10.05.

Pris:

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Germidour” Økologisk Flettehvidløg (Allium Sativum)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Økologiske Grøntsagsfrø Fra Bingenheim