Udsolgt

Arkus (Slangehvidløg) Allium Sativum Ophioscorodon

DKK 30,00

Arkus (Slangehvidløg) Allium Sativum Ophioscorodon

Et andet Polsk hvidløg som er verdenskendt i sit hjemland.

Sandsynligvis en rocambole, men jeg ved det ikke helt nøjagtig. Dog nogle meget flotte, store og farverige løg. Jeg tror det er en rocambole ud fra udseendet. De løg er ofte lidt mere plat runde og har en smule flere fed end f.eks. Marbeld Purple Stripe løgene. Rocamboler har i snit 9 fed.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

 

Arkus (Slangehvidløg) Allium Sativum Ophioscorodon

Et andet Polsk hvidløg som er verdenskendt i sit hjemland.

Store, meget flotte og farverige løg. Som oftest når jeg får “nye” løg hjem, er der ikke meget forklaring på hvilken hvidløgssort den tilhører eller hvor den stammer fra.

Det eneste jeg kan sige, er at løgene “ser ud til” at være “Rocamboler” men jeg er ikke sikker. Måske kan jeg få det at vide til næste år, hvis jeg eller andre dyrker løget og får fine topløg.

Hvis det er en rocambol, så kan jeg kun sige en masse godt og et minus. Rocamboler er kendt i hele verden som værende et meget smagfuldt løg med mange smagsnuancer. Det er alle hvidløgselskers favorit. Det lille minus er at skalen omkring løget er tyndere end f.eks. Marbled Purple Stripe løgene, og derfor skal man ikke opbevare sine rocamboler længere end 6 måneder. Så spis dem først, og kom dem først i jorden og vent med at spise de andre løg du har.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0.045 kg
antal

1 stk, 3 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arkus (Slangehvidløg) Allium Sativum Ophioscorodon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *